Osteopathie NekNaar de osteopaat met diverse klachten en problemen

Je kunt als pati?nt uit Den Haag bij mij terecht in Voorburg met de meest uiteenlopende klachten. Heb je bijvoorbeeld last van rug klachten, nekklachten, gewrichtsklachten, hoofdpijnen of duizeligheid? Kom dan gerust eens bij mij langs. Samen kunnen we kijken of osteopathie jou kan helpen bij de verlichting van je pijn. Ook als je last hebt van klachten die je eigenlijk niet goed kunt plaatsen, kun je bij mij langs komen. Pijnklachten kunnen namelijk diverse oorzaken hebben, maar osteopathie kan talloze klachten helpen herstellen.

 

Een osteopaat werkt met zijn handen

Osteopathie is een manuele geneeswijze. Dat betekent dat ik met mijn handen werk en ik tijdens de behandeling geen enkel apparaat gebruik. Osteopathie is dus een zachtaardige behandeling. Maar dit betekent niet dat alleen de buitenkant van het lichaam wordt behandeld. Met mijn handen bereik ik namelijk ook de diepere weefsels. Het doel van mijn behandeling is het herstellen van de balans in het lichaam van mijn pati?nten uit Den Haag en omstreken. Ik zie het menselijk lichaam namelijk als geheel, waarin alle botten, gewrichten, organen, weefsels en structuren met elkaar in verbinding staan. Door een dysfunctie in het lichaam kan deze balans worden verstoord. Aan mij de taak om jou te helpen bij het herstellen van deze balans.

Diverse klanten zijn welkom in mijn praktijk

In mijn praktijk in Voorburg behandel ik diverse pati?nten uit Den Haag.IMG_4761 Zowel volwassenen als baby?s en kinderen zijn welkom om een osteopathie behandeling te ondergaan. Ik gebruik een intakegesprek om de klachten van de pati?nt te ontdekken en mijn behandeling daar op aan te passen. Tijdens de behandeling wordt gekeken hoe het lichaam op de behandeling reageert en of er eventueel iets moet worden aangepast. Het lichaam beschikt over een groot zelf herstellend vermogen dat door de verstoorde balans tijdelijk kan verminderen. Met mijn behandeling probeer ik dit vermogen opnieuw te stimuleren.

Regelmatig onderhoud voorkomt klachten

Als je je herkent in bovenstaande klachten, is het zeker raadzaam om als pati?nt eens bij mij langs te komen. Maar ook als je vage klachten hebt of zelfs helemaal geen last hebt van duidelijk aanwezige klachten, kan het goed zijn om regelmatig een osteopathie behandeling te ondergaan. Regelmatig onderhoud is namelijk goed voor het menselijk lichaam en kan fysieke en soms zelfs mentale klachten voorkomen. Een bezoek aan mijn praktijk kan een echte opluchting zijn: het kan de pijn verzachten waar je misschien al tijden mee rondliep.

Osteopathie KnieMet elkaar in verbinding

In het menselijk lichaam staan alle gewrichten, weefsels en structuren met elkaar in verbinding. Tijdens mijn behandeling pak ik daarom niet alleen het punt aan waar de klachten vandaan komen, maar besteed ik ook aandacht aan het probleemgebied er omheen. Dit zorgt ervoor dat jouw klachten beter kunnen worden bestreden en het probleem tot aan de kern wordt aangepakt. Als je vanuit Den Haag bij mij langskomt, kun je dus rekenen op een uitgebreide en intensieve behandeling.

 

Vragen en advies

Wil je graag meer weten over mijn praktijk of over mijn manier van werken en behandelen? Kijk dan zeker eens verder rond op de website. Daar vind je meer informatie over osteopathie, maar ook over de behandelingen die ik mijn pati?nten kan aanbieden. Voor specifieke vragen of opmerkingen kun je altijd telefonisch contact met mij opnemen. Met mijn jarenlange ervaring en de kennis die ik in huis heb, ben ik in staat jouw vragen te beantwoorden. Ook voorzie ik je graag van vrijblijvend advies, toegepast op jouw persoonlijke situatie. Ik ga graag aan de slag om je pijnklachten te verminderen. Veel klachten kunnen namelijk verholpen worden, neem dat maar van mij aan!

Maak een afspraak?