Rens Krijbolder: jouw osteopaat!Osteopathie nek1

Het gehele menselijk lichaam bestaat uit botten, gewrichten, spieren, weefsels en organen. Al deze botten, gewrichten, weefsels en organen bewegen. Met elkaar, maar ook afzonderlijk van elkaar. Deze beweeglijkheid is nodig om goed te kunnen functioneren en zonder klachten door het leven te kunnen gaan. Maar de beweeglijkheid in ons lichaam kan door verschillende oorzaken verminderen. Bijvoorbeeld doordat je ouder wordt, maar ook door een operatie, een ongeluk of een zwangerschap. Deze verminderde beweeglijkheid kan een nadelige invloed hebben op je gezondheid. Als osteopaat kan ik de oorzaak van deze verminderde beweeglijkheid met mijn handen opsporen en verbeteren. Of in sommige gevallen zelfs verhelpen. Ik ga voor bewoners uit Berkel en Rodenrijs en omstreken graag aan de slag met het herstellen van de beweeglijkheid.

Manuele geneeswijze

Het doel van de osteopathie is om de gezondheid van pati?nten te verbeteren en hun klachten te verhelpen. Het lichaam beschikt over een grote mate van zelf herstellend vermogen en ik hoop dit vermogen met mijn handen opnieuw te kunnen stimuleren en te verbeteren. Maar aangezien alle botten en weefsels in het menselijk lichaam zoals gezegd volledig met elkaar in verbinding staan, pak ik niet alleen de kern van het probleem aan. Ik onderzoek het gehele lichaam van mijn pati?nten. Kom je uit Berkel en Rodenrijs dan ben je van harte welkom in mijn praktijk in Voorburg.

Regelmatig onderhoud

Ik raad pati?nten uit Berkel en Rodenrijs en omstreken aan om regelmatig eens bij mij? langs te komen.
Niet alleen als je klachten hebt, maar ook om je lichaam eens goed te laten onderzoeken. Zelfs zonder klachten kan het namelijk zijn dat er toch wat beperkingen zijn of dat er wervels vast zitten. Bovendien komt het ook vaak voor dat mensen zich ineens beter voelen na een behandeling, zonder dat ze weten waar dat precies vandaan komt. Als je de beweeglijkheid van je lichaam regelmatig laat controleren, kan dit klachten in de toekomst voorkomen.

Herken je deze klachten?

Je kunt vanuit Berkel en Rodenrijs bij mij terecht met allerlei verschillende klachten. Zo behandel ik osteopahtie nek2mensen met onder andere:

  • rug- en nekklachten
  • gewrichtsklachten
  • posttraumatische klachten
  • bekkenklachten
  • hoofdpijn
  • duizeligheid
  • chronische klachten
  • buikklachten
  • pijn aan arm of been

Ook behandel ik mensen die last hebben van restklachten na operaties, bijvoorbeeld vrouwen met borstkanker die beperkingen ervaren na hun operatie. Deze klachten zijn vaak goed te behandelen door middel van osteopathie. Maar ook met klachten na operaties aan de buik kun je bij mij terecht.

Ik behandel ook regelmatig pati?nten met klachten die nog onbegrepen zijn, maar met (behulp van) ?osteopathie verholpen blijken te kunnen worden. Kom dan ook zeker eens langs als je last hebt van klachten die je niet goed kunt plaatsen. Misschien kan ik je er wel vanaf helpen.

Een individuele behandeling bij de osteopaat

Ieder menselijk lichaam zit dan misschien wel hetzelfde in elkaar, maar toch is ieder lichaam anders. De behandeling is afhankelijk van de klachten die aanwezig zijn en van hoe de manier waarop je als pati?nt uit Berkel en Rodenrijs of omstreken op de behandeling reageert. Als osteopaat
gebruik ik diverse technieken waarbij ik de reactie van het lichaam en de uitwerking daarop goed in de gaten houd.

Osteopathie buikNeem contact op met Rens Krijbolder

Kamp je met vervelende klachten die je niet zo goed kunt plaatsen? Of herken je je lichaamsklachten uit bovenstaand verhaal? Neem dan zeker eens contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Tijdens de intake kom ik erachter wat ik voor jou als pati?nt uit Berkel en Rodenrijs kan betekenen. Misschien kan ik je wel de verlossing bieden waar je al die tijd al op zat te wachten. Met vragen kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen. Ik sta voor je klaar om je te informeren en te adviseren waar ik kan.

Maak een afspraak?