Als osteopaat kan ik jouw pijn verlichtenOsteopathie pols

Heb je last van rug en of nekklachten, gewrichtsklachten, hoofdpijnen, duizeligheid of klachten die je niet goed kunt plaatsen? Kom dan eens langs bij mijn praktijk! Ook vanuit Alphen aan den Rijn kun je bij mij terecht. Ik ben al meer dan twintig jaar actief in de osteopathie en beoefen mijn vak met veel passie en plezier. Osteopathie is een geneeswijze die meer klachten kan verhelpen dan je in eerste instantie misschien denkt. Bovendien kan ik klachten verhelpen die al jaren spelen en waar je dacht nooit meer vanaf te komen. Een bezoek aan mijn praktijk kan voor jou dan ook wellicht een grote opluchting zijn. Ik behandel pati?nten uit een groot gebied in Nederland, waaronder Alphen aan den Rijn.

Je lichaam in balans

De botten, spieren, structuren en weefsels in jouw lichaam staan allemaal met elkaar in verbinding. Om optimaal te kunnen functioneren, moet je lichaam volledig in balans zijn. Maar als er een dysfunctie in je lichaam aanwezig is, bijvoorbeeld in een van je spieren, organen of gewrichten, wordt deze balans verstoord. Ik kan er voor zorgen dat die balans wordt hersteld en de beweeglijkheid in je lichaam wordt verbeterd. Dit doe ik niet door alleen het punt aan te pakken waar je klachten vandaan komen. Ik behandel het gehele gebied, omdat ik het menselijk lichaam zie als ??n geheel. Daarom onderzoek ik als ervaren osteopaat de spieren en weefsels die met elkaar in verbinding staan om zo je klachten zo goed mogelijk te kunnen verhelpen.

Manuele geneeswijze

Osteopathie nekAls osteopaat maak ik geen gebruik van apparaten, maar voer ik de gehele osteopathie behandeling uit
met mijn handen. Hierdoor lijkt het alsof alleen de buitenkant van je lichaam wordt behandeld, maar niets is minder waar. Osteopathie is een intensieve behandeling waarmee ook de diepere weefsels worden geraakt. Dit kan een warm, tintelend of prikkelend gevoel veroorzaken.

 

Intakegesprek

Om te bepalen welke behandeling er nodig is om jouw klachten te verhelpen, begin ik de behandeling met mijn pati?nten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je klachten duidelijk en kan ik een behandeling voor je uitstippelen. Uiteraard kijk ik tijdens de behandeling goed hoe je lichaam reageert en of er eventueel iets moet worden aangepast. Met zachte handgrepen probeer ik de beweeglijkheid van je spieren, gewrichten en weefsels te verbeteren en je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

Ieder lichaam is anders

Zowel kinderen, volwassenen als baby?s uit Alphen aan den Rijn of Osteopathie Rugdaarbuiten kunnen bij mij terecht voor een behandeling. Uiteraard vereist ieder lichaam een andere aanpak, maar met behulp van osteopathie is het mogelijk om veel verschillende klachten te verhelpen. De oorzaak van de lichamelijke of misschien zelfs mentale klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Een behandeling in mijn praktijk in Voorburg kan ook voor jou als pati?nt uit Alphen aan den Rijn een enorme opluchting zijn. Het is dan ook aan te raden om regelmatig langs te gaan voor controle om klachten niet te hoeven genezen, maar te kunnen voorkomen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over osteopathie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder rond op mijn website. Je vindt er meer informatie over wat ik als osteopaat voor jou als pati?nt uit Alphen aan den Rijn kan doen. Heb je last van bepaalde lichamelijke klachten, maar staan deze niet op de website vermeld? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Met mijn jarenlange ervaring en mijn kennis hoop ik je te kunnen voorzien van passend en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Maak een afspraak?